Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 maj 2021 | 23:05

Marvel hade visst glömt bekräfta att... Oscar Isaac är "Moon Knight"

Efter att ha tassat runt nyheten i över ett halvår så bekräftar Marvel slutligen att det blir Oscar Isaac som kommer att axla huvudrollen i "Moon Knight".
Vi rapporterade redan i oktober att Oscar Isaac verkade vara klar för huvudrollen i Marvels nya superhjälteserie "Moon Knight" - men nu är det alltså slutligen officiellt bekräftat.
 
Marvelkaraktären "Moon Knight" har sina likheter med Batman - han är egentligen miljardären och ex-elitsoldaten Marc Spector, som använder sina pengar för att bekosta sitt extragig som hjälte. Att han dessutom har fått övernaturliga förmågor från den egyptiske månguden Khonshu skadar givetvis inte heller.
 
Det kan möjligtvis uppfattas lite som en icke-nyhet att "Star Wars"-skådespelaren nu byter universum från en galax långt borta, till Marvels MCU. Särskilt med tanke på att praktiskt taget alla har utgått ifrån att han redan var klar för rollen. Men när Marvel inte valde att bekräfta nyheten i samband med att man radade upp planerna för sina 12 nya Marvel-serier... och därefter har fortsatt att hålla tyst om Isaacs inblandning, så har många börja undra om skådespelaren hoppat av projektet. 
 
 
Den första säsongen av "Moon Knight" släpps någon gång under 2022. Förhoppningsvis kommer Marvel ihåg att informera oss om att skådespelaren Ethan Hawke kommer att dyka upp som säsongens skurk också. I alla fall om man ska lita på samma rykten som berättade att Isaac var klar för serien för ett drygt halvår sedan.
 

Läs också: Stjärnspäckad teaser för "Eternals" presenterar Marvels nya superhjältar

 
Tror du att Isaac kommer att passa som "Moon Knight"? Kommentera gärna nedan!
| 27 maj 2021 23:05 |