Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

17 januari 2016 | 20:00

Marvel siktar på en "The Punisher"-spinoff

Jon Bernthal kan få en helt egen serie.
Även om "The Punisher" inte har fått göra debut i Marvels "Daredevil" än så verkar "The Walking Dead"-skådisen Jon Bernthal hur som helst ha gjort något väldigt rätt i rollen som Frank Castle.

TV Line rapporterar att Marvel tydligen är mycket nöjda med vad de fått se hittills, och att de funderar på att ge "The Punisher" en egen spin-off-serie. Både "Daredevil" och "Jessica Jones" har blivit stora succéer för Marvel, så det låter inte alls helt otroligt att de letar efter nya koncept just nu.

Bernthal själv har sagt så här om det intressanta med att gestalta Frank Castle:

- Han har en annorlunda moralisk kompass. Matt är en hängiven katolik, och du får väldigt sällan se någon som är hängiven någonting alls på TV. Frank däremot, följer Hammurabis lagar. Det är som att släppa lös en vithaj i vattnet.

- En av sakerna jag ser mest fram emot är att jag hoppas att publiken går fram och tillbaka i vad de egentligen tycker om honom. Det kommer finnas saker man kan ställa sig bakom och identifiera sig med, och sedan finns det saker där karaktären drar det för långt och man inte längre kan stödja honom. Och det är det jag vill åt. Jag tycker att det är karaktärens sanna natur.  Det här är en person som pressar gränserna. Han är brutal, men det kommer från att han själv blivit otroligt sårad. Och det bästa med karaktären är att han inte bryr sig. Han är på en högst personlig resa, och om det stör dig rör det honom inte det minsta. 
| 17 januari 2016 20:00 |