Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

30 maj 2016 | 14:00

Märkte du den här mystiska cameon i "Warcraft: The Beginning"?

"Är det verkligen hon?", frågar sig internet.
Varning för minimala "Warcraft: The Beginning"-spoilers i texten. En fråga som diskuteras flitigt nu när "Warcraft: The Beginning" haft premiär är om vi faktiskt bjöds på en hemlig cameo mitt i filmen.

Kolla in här:Karaktären heter Alodi och är någon form av magiskt väsen, men visst är det Glenn Close som spelar henne? Enligt rykten skulle regissören Duncan Jones ha bekräftat att det är Close på sitt Twitter-konto, men undertecknad har inte hittat inlägget.

Glenn Close har tidigare under sin karriär inte varit främmande för små inhopp i filmer, som hennes lilla cameo i exempelvis "Hook" bevisade. 

Large 112a89c326ddd573411cc0788e62eb37 s5cq8fn

Under sin fantastiska karriär har hon hunnit skramla ihop 6 Oscarsnomineringar och hela 13 Golden Globe-nomineringar (varav 2 vunna statyetter).

Trots blandad kritik tog jag mig friheten att drömma lite om upplägg inför en eventuell uppföljare i min lista på "5 saker vi vill se i "Warcraft 2". Kolla gärna in den och ge dina egna förslag på vad du skulle vilja se om Duncan Jones orcher någonsin får komma tillbaka.

Vad tror du? Är det Glenn Close som spelar Alodi? Har du hittat något bevis? Kommentera gärna!
| 30 maj 2016 14:00 |