Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

4 augusti 2023 | 11:00

Märklig “The Office”-spinoff verkar inte bli av - insamlade pengar återbetalas

En spinoff med Stanley från amerikanska “The Office” var tidigare på tapeten, men nu ska produktionen återbetala slanten man samlat in från Kickstarter.
Planerna på “The Office"-spinoffen med karaktären Stanley, verkar ligga på is för tillfället, rapporterar Variety. Pengarna som samlats in för att finansiera produktionen, ska återbetalas till alla som bidragit med en slant, meddelar Leslie David Baker som spelade karaktären i den amerikanska upplagan av “The Office”.
 
Det var under 2020 som Baker startade en insamling på Kickstarter för att finansiera en spinoff med karaktären Stanley Hudson. I serien “Uncle Stan” skulle han ha bytt kontorsjobbet i Scranton mot att driva en motorcykel/blom-butik i Florida.
 
Trots knasig idé lyckades “Uncle Stan” samla in 336 450 dollar från 1640 personer. Dessvärre lanserade Baker idén under coronapandemin och efter tre år har det fortfarande inte blivit någon serie.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Leslie David Baker (@thelesliedavidbaker)

 
Enligt Baker skulle “Uncle Stan” äntligen bli av nu, men då kom Hollywood-strejken och satte käppar i hjulet för produktionen, och därför väljer han att nu återbetala alla som donerat till projektet. Trots att produktionen nu saknar pengar är Baker ändå en optimist, som tror att serien kommer att bli av - vilket kanske blir lättare sagt än gjort utan stålar i kassan.
 
 
| 4 augusti 2023 11:00 |