Film

Skribent

Robin Hakanen Martio

18 januari 2020 | 10:30

"National Treasure 3" landar manusförfattare från "Bad Boys For Life"

Disney gör en tredje "National Treasure", roddat av producenten Jerry Bruckheimer och manusförfattaren Chris Bremner.
En person inblandad i produktionen av äventyrsfilmen "National Treasure 3" har gått ut och bekräftat att uppföljaren inte bara fortfarande är på väg, men att den har huggit till sig manusförfattaren bakom "Bad Boys For Life"; Chris Bremner. Detta rapporterar The Wrap.

Som ni kanske minns hade den första filmen premiär 2004, då med Nicolas Cage i huvudrollen. Filmen handlade om kryptologen Benjamin Franklin Gates, som lyckas tyda en skattkarta som råkar befinna sig på baksidan av den amerikanska självständighetsförklaringen. Med fart och fläkt får vi följa Gates och hans vänner i en skattjakt och kamp mot klockan.

Det får vi också göra i uppföljaren, "National Treasure: Hemligheternas bok", där Cage repriserade sin karaktär - denna gång intrasslad i ett mysterium som sträcker sig tillbaka till mordet på Abraham Lincoln.

Även om recensionerna var blandade, så genererade "National Treasure" och dess uppföljare tillräckligt med intäkter för att hålla hakan uppe. Och tydligen tillräckligt mycket för att bibehålla intresset hos Disney och producenten Jerry Bruckheimer.

Det är dock fortfarande oklart om Nicolas Cage kommer att dyka upp i den tredje filmen.
| 18 januari 2020 10:30 |