Film

Skribent

Richard Hammar

3 maj 2017 | 15:00

Manuset för "Spawn"-rebooten är färdigt och jakten på en studio börjar

Todd McFarlane, som står bakom den ursprungliga serietidningen, har nu skrivit färdigt manuset till en barnförbjuden "Spawn"-film. Filmen ska starta om historien om soldaten från helvetet.
McFarlane säger att med manuset färdigt är det ett steg närmare att få filmen gjord. Han berättar också att filmen ska bli en barnförbjuden skräckfilm.
 
Ursprungligen var manusets första utkast 180 sidor, men det var på tok för långt för en Hollywood-film. Nu har McFarlane trimmat ned de till 136 sidor men måste kanske skära ned det ytterligare till 120.
 
Nästa steg blir att få manuset sålt till en studio och enligt McFarlane själv har han mer än ett dussin människor i Hollywood som är intresserade. Målet är att inför Comic-Con i juli presentera filmen med ett produktionsbolag ombord och även ett startdatum för inspelningen.
 
Vidare berättar McFarlane in sin video, som du kan se här nedan, att detta inte betyder att filmen officiellt kommer göras men att den är på god väg. Han har tidigare även uttryckt intresset att själv regissera rebooten om anti-hjälten.
 
 
Todd McFarlane är närmast involverad i Sonys kommande "Venom"-film. 
 
Vad tycker ni, skulle ni vilja se en ny "Spawn"-film som börjar om från början?
| 3 maj 2017 15:00 |