Film

Skribent

Mats Karlsson

21 mars 2018 | 22:00

"Maniac Cop"-remaken går framåt

Det försäkrar regissören John Hyams.
Redan 2012 stod det klart att kultklassikern "Maniac Cop" skulle få en remake och att Nicolas Winding Refn var inblandad. Det har länge varit tyst om projektet, men i en intervju försäkrar regissören John Hyams att remaken går framåt.
 
I originalfilmen kretsade handlingen kring en serie bisarra mord som skedde mitt i New York på öppen gata. Alla vittnen sa samma sak: Mördaren var klädd i polisuniform. Även om Hyams inte säger något specifikt om planerna för nyfilmatiseringen påpekar han att de fortfarande jobbar på projektet:
 
- Det kan tyckas att det inte händer så mycket, men i själva verket händer det en hel del med projektet. Vi har jobbat på den i flera år nu, från och till. Men den kommer att bli av. Vår producent Nic Refn, som är en fantastisk filmmakare och en riktigt trevlig kille – han är med mig hela tiden och har inte gett upp, det är jag så tacksam för och det inspirerar mig - han håller på att få ihop allt. Vi håller på och utvecklar filmen och en intressant vändning inträffade nyligen. 
 
Regissören berättar också att vi kan förvänta oss uppdateringar om projektet de närmaste månaderna.
 
- Det här är allt jag kan säga just nu, mer kommer dock att avslöjas de närmaste månaderna, men det går verkligen framåt med filmen, säger Hyams till Birth.Movies.Death.
 
Ser ni fram emot en ny version av "Maniac Cop"?
| 21 mars 2018 22:00 |