Film

Skribent

MovieZine

25 oktober 2023 | 12:00

"The Whale" bland månadens premiärer på Prime Video - november 2023

Kolla in listan med alla nyheter på Amazon Prime Video.
Oscarsfavoriten "The Whale" med Brendan Fraser och den skruvade high school-komedin "Bottoms" är två av filmerna som når Amazons streamingtjänst Prime Video i november. Lagom till prequel-premiären på bio släpps också de fyra första "Hunger Games"-filmerna.
 
Dessutom blir det reality med paret Parnevik i deras egna serie, och en drös influencers när "Good Luck Guys" återvänder med ny säsong.
 
 

The Whale - 1 november

 
I Darren Aronofskys Oscarsnominerade "The Whale" spelar Brendan Fraser Charlie, en engelsklärare vars tid är på väg att ta slut. I ett sista försök till försoning försöker han återknyta kontakten med sin förlorade dotter och ställa saker till rätta. 
 

Girls of Oslo - 3 november

 
Gör dig redo för att få följa några av Norges största influencers – Anniken Englund Jørgensen, Nora Haukland, Sophie Elise Isachsen och Isabel Raad - i deras spännande, lyxiga och ibland krävande liv i nya realityserien "Girls of Oslo". Det kommer att bjudas på en exklusiv inblick i tjejernas liv, med allt från glamourösa event till vardagsrutiner. 
 

Invincible (säsong 2) - 3 november

 
18-åriga Mark Grayson är precis som vilken annan kille som helst i hans ålder. Förutom det faktum att hans pappa är (eller var) den mäktigaste superhjälten på planeten. Fortfarande ärrad av Nolans svek från säsong ett, står Mark inför en mängd nya hot och kämpar med att återuppbygga sitt liv. Allt samtidigt som han slåss mot sin största rädsla – att bli som sin pappa utan att märka det.
 
 

007: Road To A Million - 10 november

 
Nio par, bestående av vanliga människor, släpps ut på ett episkt äventyr och ställs inför en rad James Bond-inspirerade utmaningar för att hitta frågor gömda runtom i världen – allt för en chans att vinna 1 miljon pund. “The Controller” (Brian Cox) är hjärnan bakom spelet och den som bestämmer vart paren ska gå, vad de måste göra och vilka frågor de ska besvara. 
 

Good Luck Guys (säsong 2) - 10 november

 
Med Kodjo Akolor som programledare får vi följa sex influencerpar som ger sig ut på ett galet äventyr i Thailands vilda natur. Samtliga på jakt efter förmögenheter och rikedomar med en brinnande önskan att upptäcka sin inre hjälte. Se på medan deltagarna, som alla är vana vid storstadslivets lyx, får möta tuffa utmaningar som testar både deras fysiska och mentala styrka.
 

The Nightmare - 17 november

 
Norsk rysare. 25-åringarna Mona och Robby har precis köpt sin första lägenhet, men strax efter att de har flyttat in får Mona våldsamma och intensiva drömmar. När grannparets nyfödda barn dör intensifieras mardrömmarna, och allt eftersom inser Mona att mardrömmarna inte är över när hon vaknar...
 
 

Bottoms - 21 november

 
"Bottoms" är en uppfriskande, unik och galen komedi som handlar om två tjejer – PJ och Josie – som med målet att förlora sina oskulder till någon i cheerleadinglaget, startar upp en slagsmålsklubb. Deras bisarra plan fungerar. Klubben drar till sig uppmärksamhet och snart står skolans populäraste tjejer och slår ned varandra i självförsvarets namn. Men PJ och Josie finner sig snart i en svår situation, de behöver hitta en väg ut innan deras plan avslöjas.
 

Parneviks All In! - 24 november

 
Följ Mia och Jesper Parnevik i deras nya äventyrliga serie på Prime Video. Tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Tittarna kommer också att få följa Mia och Jesper i deras vardag, när de umgås med barn och vänner och några välkända profiler som Benjamin Ingrosso, Peter Forsberg med flera.
 

Utvalda övriga premiärer på Prime Video i november

 
• Romancero - 3 november
• The Hunger Games - 10 november
• The Hunger Games: Catching Fire - 10 november
• The Hunger Games: Mockingjay part 1 - 10 november
• The Hunger Games: Mockingjay part 2 - 10 november
• The Hurt Locker - 10 november
• Twin Love - 17 november
• The Woman King - 22 november
• Elf Me - 24 november
• Tina & Bettina - The Comeback - 24 november
• Candy Cane Lane - 1 december
| 25 oktober 2023 12:00 |