Podcast

Skribent

Jakob Åsell

25 december 2019 | 14:00

Malin Åkerman: "Jag ville komma tillbaka till mina rötter"

I andra avsnittet av Moviezines nya intervjupodcast "i Hollywood" berättar skådespelerskan Malin Åkerman om Hollywoodgenombrottet och den svenska filmdebuten i bioaktuella "En del av mitt hjärta".
Under julhelgen är det premiär för filmen ”En del av mitt hjärta”. En romantisk musikal-komedi inspirerad av Tomas Ledins musik. För den svensk-kanadensiska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman innebär huvudrollen som "Sensuella Isabella" hennes svenska filmdebut, men kanske blir det fler svenska roller framöver.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I Moviezines intervjupodd "i Hollywood" träffar Jakob Åsell svenska filmskapare som sökt lyckan i den amerikanska film- och tv-industrin, för att ta reda på vad som krävs för att lyckas i Hollywood. I podden berättar Malin Åkerman om Hollywoodgenombrottet, om varför hon klivit över på producentsidan och delar med sig av råd till unga tjejer som drömmer om en skådespelarkarriär i drömfabriken.
 
Det blir ett samtal om villkoren för skådespelare i USA, om sin beundran för "En del av mitt hjärta"-regissören Edward af Sillén och om att kissa på Ben Stiller. Avsnittet hittar ni på Acast, iTunes och Spotify.
 
Ni kan även lyssna på intervjun här nedan:
 
 
"En del av mitt hjärta" har biopremiär på juldagen.
 
Foto: Carl Andersson
| 25 december 2019 14:00 |