Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

16 maj 2020 | 23:06

Lyssna på Will Ferrells Eurovision-bidrag "Volcano Man"

Will Ferrell och Rachel McAdams släpper en catchy schlager inför nya Netflix-komedin.
Ikväll skulle Eurovision Song Contest ha gått av stapeln, men istället får vi smyglyssna på ett inofficiellt bidrag: "Volcano Man" som framförs av isländska duon Lars Erickssong och Sigrit Ericksdottir. Hade vi fått bestämma är det en solklar 12:a!
 
 
Men visst ser de bekanta ut? Det är Will Ferrell och Rachel McAdams som passar på att driva med Eurovision Song Contest i en kommande Netflix-komedi. De spelar två sångare som får chansen att representera sitt land i världens största musiktävling, och musikvideon bevisar att de menar allvar.
 
Filmen är regisserad av David Dobkin ("Wedding Crashers") och förutom Ferrell och McAdams medverkar namn som Pierce Brosnan, Demi Lovato och Dan Stevens.

Sången, den är skriven av svenskarna Christian Persson och Gustaf Holter som bland annat gjort musik med Lisa Ajax. Bara en sån sak. (Och den finns att lyssna på även på Spotify.)
 
Komedin med den fullständiga titeln "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" landar på Netflix den 26 juni. Kommer du titta?