Film

Skribent

Hannes Kinnunen

2 december 2012 | 21:01

Lyssna på hela soundtracket till "Hobbit"

Och missa inte en ny TV-spot där vi får se en glimt av Smaug som attackerar.

Tidningen Rolling Stone har fått chansen att lägga upp hela soundtracket till "Hobbit" med alla låtar som kommer att vara med i filmen. Nu kan vi börja peppa på riktigt med underbar filmmusik i våra hörlurar från Howard Shore. Lyssna gör du här!

Video från japanska premiären av "Hobbit"

I veckan inträffade den Nya Zeeländska premiären, men efter att den var klar var det inte bara för Peter Jackson och kompani att ta det lugnt, utan det är nu de stora pressresorna börjar där de måste åka runt i världen för att vara med på olika premiärer av filmen i olika länder. I går stannade de till i Tokyo, Japan för att vara med på deras premiär där både Peter Jackson och skådespelarna delar några ord efter den episka introduktionen. Se hela premiären i videon som är uppdelad i två delar här nedan.

Vi i Sverige får vår första premiär den 8:e december i och med galapremiären på Rigoletto i Stockholm, tyvärr får vi inte något besök av Peter Jackson. Jag kommer istället att vara där och se filmen från första möjliga dagen och täcka hela svenska premiären till Veckans Hobbit.

Ny TV-spot med hintar av Smaug och krig!

Enligt mig har den bästa av alla tv-spottar precis släppts, i den här får vi för första gången se bitar av Smaug attackera och bitar från ett krig. Vad säger ni? Peppade?

The Green Dragon Inn har öppnat sina dörrar

En av de mest ikoniska pubarna i Hobbiton från böckerna och filmerna har nu öppnat upp sina dörrar i den tidigare inspelningsplatsen för "Hobbit". I en av hålorna har de alltså byggt en fullt fungerande pub där man kan gå och ta en bit mat och dricka ett par öl i en underbar miljö omringad av mängder av hobbithålor. Premiärministern John Keys var själv på plats för invigningen.

Japansk poster till "Hobbit"

Den japanska postern till "Hobbit" har hamnat på nätet, och enligt mig den snyggaste. Vad tycker du?

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson. De två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 2 december 2012 21:01 |