Skribent

Anna Thunman Sköld

3 oktober 2013 | 00:01

"Lost"-skaparens vädjan: "Sluta mobba mig för slutet"

I en öppenhjärtig text i The Hollywood Reporter önskar Damon Lindelof, en av skaparna till TV-dramat "Lost", att sluta fred med sina hatare.

Dagen efter att "Breaking Bad"-avskedet gått i amerikansk TV vaknade film- och TV-producenten Damon Lindelof till ett Twitter-flöde som formligen svällde över av Nelson-pekande tweets som alla hade samma budskap: "SÅG DU DET DÄR, LINDELOF, SÅ SKA EN SERIEFINAL SE UT."

Alltså, i total motsats till hur kackigt många kritiker/tittare ansåg att Lindelofs främsta TV-attribut "Lost" tog farväl.

Dessa färska påhopp en masse gjorde Lindelof ledsen. Så istället för att skriva en krönika om perfektionen i "Breaking Bad"-finalen vilket han blivit ombedd om, tog han tillfället i akt att vädja till alla sina hatare. Han vill "bilda en pakt" där hatarna äntligen kan acceptera att Lindelof faktiskt är väl medveten om avskyn mot "Lost"-slutet och att det är något han kommer ta med sig till graven. I gengäld till denna acceptans kommer Lindelof aldrig mer diskutera "Lost"-finalen eller försvara den. Trots att han fortfarande står fast vid den. 

För, skriver han, han orkar inte längre bemöta allt han gör med ett: "Vad vet väl jag - jag som förstörde "Lost"?"

HÄR kan du läsa hela Damon Lindelofs vädjan. Obs! Artikeln innehåller spoilers angående "Breaking Bad"-finalen.

| 3 oktober 2013 00:01 |