Film

Skribent

Andreas Samuelson

13 november 2022 | 19:00

Lindsay Lohan vill göra ”Freaky Friday 2”

Den gamla barnstjärnan har svarat på Jamie Lee Curtis vilja att göra en tvåa till kroppsbytarkomedin från 2003.
Under sin storhetstid i början på 2000-talet spelade Lohan dotter till Curtis i remaken av ”Åh vilken fredag” (1976). I filmen byter duon magiskt kroppar med varandra under en dag med tokiga konsekvenser.
 
Därefter har Lohans karriär minst sagt svalnat, kantad av skandaler, drogmissbruk och floppar. Nu ser det dock ut som hon är sugen på comeback när hon gör reklam för sin julfilm ”Falling for Christmas”.
 
Nyligen berättade Curtis i ”The View” att hon hade en idé för en uppföljare där hon är mormor och återigen byter kropp med Lohan som då blir en ”sexig mormor” som fortfarande är tillsammans med Mark Harmon.
 
När Lohan var gäst hos Jimmy Fallon så berättade hon att Curtis kontaktat henne under inspelningen av ”Falling for Christmas”, skriver Deadline.
 
- Jag filmade under tiden och Jamie Lee Curtis skriver till mig, då blir man exalterad och distraherad direkt. Så jag var tvungen att landa på jorden och tänka "okej, jag filmar, jag måste fokusera". Så sade hon "Freaky Friday 2" och jag blev ännu mer exalterad.
 
Återstår att se om filmstudios är lika intresserade men med tanke på originalfilmens framgång så är det inte en helt dum tanke.
| 13 november 2022 19:00 |