Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 januari 2021 | 08:50

Liam Neeson i ny "Den nakna pistolen"?

Seth MacFarlane har diskuterat en möjlig reboot med "Taken"-stjärnan.
De senaste åren har Hollywood försökt få till en reboot på komedin "Den nakna pistolen" från 1988. Men vem ska ta över Leslie Nielsens ikoniska roll som den otursförföljde kommissarie Frank Drebin? Den senaste kandidaten är Liam Neeson.

Neeson avslöjar i en intervju att Seth MacFarlane redan har diskuterat rollen med honom:

- Jag har pratat med Seth MacFarlane och Paramount Studios om att kanske återuppliva "Den nakna pistolen"-filmerna. Det kan antingen bli slutet på min karriär eller ta den i en ny riktning. Jag vet ärligt talat inte, säger Neeson till People.
 
 
Liam Neeson har under det senaste årtiondet finslipat sina action-skills i filmer som "Taken", "Non-Stop" och "Honest Thief". Men det finns också en komiker gömd där under, något han bevisat i både "Love Actually" och i MacFarlanes western-parodi "A Million Ways to Die in the West".

Den 68-årige skådespelaren hävdade nyligen att han snart lägger actionkarriären på hyllan (men har vi inte hört den förr?). Ett skifte mot komedi, speciellt där han kan driva med sin hårda image, skulle kunna bli ett helt klockrent val för Neeson.

Kan ni tänka er Neeson i en "Nakna pistolen"-film?
| 20 januari 2021 08:50 |