Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 augusti 2022 | 10:45

Leslie Grace är kanske inte klar med Batgirl trots allt

Ryktet säger att skådespelerskan kan få en andra chans med superhjälterollen.
Vi kommer nog aldrig få se Leslie Grace i "Batgirl", men kan vi få se Leslie Grace som Batgirl i ett annat projekt? Det är inte omöjligt.
 
Warner Bros chockade hela filmvärlden när de valde att skrota DC-filmen "Batgirl", en produktion för 90 miljoner dollar. Enligt en del rapporter fick filmen ett svagt mottagande på testvisningar, och studion tog hellre en skatteavskrivning istället för att försöka rädda den.
 
Men de hävdar att ingenting är Leslie Graces fel, och skådespelerskan som spelade Barbara Gordon aka Batgirl kan få en andra chans. Enligt en artikel i Variety "överväger studiocheferna möjligheten att låta henne spela Batgirl i en framtida DC-film".
 
 
Det återstår ju att se om de inte redan bränt sina broar med Leslie Grace. Jag hade inte velat ha något att göra med en studio som slänger ett år av mitt arbete i papperskorgen. Å andra sidan växer häftiga superhjälteroller inte på träd (även om man ibland kan tro det i Hollywood), och med rätt summa i lönekuvertet kanske Leslie Grace låter sig övertalas till rollen på nytt.
 
Ännu mer överraskande i hela den här DC-smeten är att den fristående filmen "Black Canary" (minns ni henne från "Birds of Prey"?) fortfarande är på gång...
| 12 augusti 2022 10:45 |