Film

Skribent

Andreas Samuelson

10 juli 2024 | 17:30

Läskigt skogsmonster hotar i trailern till nya, läbbiga skräckisen ”Consumed”

Ett tältande par stöter på både en knäpp jägare och ett monster som äter människoskinn i den intensiva trailern till kommande ”Consumed”.
Skogen är sällan en trygg plats att vistas på i skräckfilmer och nya ”Consumed” är inget undantag. Här bestämmer sig gifta paret Beth (Courtney Halverson, ”Unfriended”) och Jay (Mark Fariglietti ("Terminator 3: Rise of the Machines") för att fira den förstnämndas framgångsrika cancerbehandling med en camping-resa. Men snart finner de friden störda av både ett mytomspunnet monster som äter människohud och en galning (Devon Sawa, ”Final Destination”, ”Chucky”) ute efter hämnd.
 
Filmen är regisserad av Mitchell Altieri och Phil Flores, mer kända som The Butcher Brothers, och Jeffrey Allard (remaken ”Texas Chainsaw Massacre”) är exekutiv producent.
 
- När jag först läste manuset till ”Consumed” var jag exalterad över de utmaningar det innebar. Dess karaktärer måste inte bara möta en skrämmande varelse i skogen utan tvingas också individuellt kämpa med sina inre demoner som orsakats av verklighetstrogna plågor som cancer och sorg. Jag bestämde mig för att visuellt anpassa en film som balanserade dessa situationer vi alla kan ställas inför, tillsammans med rena skräcken över att gå vilse djupt i vildmarken när något okänt spårar varje rörelse du gör, säger Altieri till Hollywood Reporter.
 
Trailern ser lovande ut och verkar bjuda in till en intensiv, läskig och våldsam skräckfilm. Filmen har amerikansk premiär 19 augusti.
 
Se trailern nedan:
 
| 10 juli 2024 17:30 |