tema: 007

Skribent

MovieZine

5 oktober 2021 | 18:00

Läsarnas favoriter till rollen som James Bond

Vi frågade MovieZines läsare: Vem vill du helst se ta över rollen som James Bond?
Henry Golding, Dan Stevens och Regé-Jean Page i all ära, men om MovieZines läsare fick kora näste Bond skulle rollen gå till någon av veteranerna. Henry Cavill och Idris Elba är två storfavoriter i vår omröstning kring Daniel Craigs ersättare, där över 340 läsare har fått tycka till.
 
Läs också: 10 heta kandidater som kan ta över som James Bond

På femte plats hamnar Tom Hiddleston, mest känd för att stöka runt i MCU i rollen som Loki. Glimten i ögat - check! Men vi glömmer inte heller hans roll i Bond-doftande miniserien "The Night Manager" (2016).

På fjärde plats hittas Tom Hardy, en skådis som visat sig både hantera tunga Oscarsroller och spektakulär action utan problem.

På tredje plats ser vi Henry Cavill, mannen som redan är Stålmannen och The Witcher. Han har medverkat i "Mission: Impossible" och "The Man from U.N.C.L.E." så frågan är om han behöver ytterligare en franchise...?

På andra plats dyker favoriten Idris Elba upp. Många tycker att det är dags för en James Bond med annan hudfärg, och Elba har dessutom både karisma och karaktär nog för att bära upp rollen som 007.
 
 
Men förstaplatsen då? De allra flesta ser helst "någon helt okänd" ta rollen som James Bond.

Många av de tidigare skådespelarna, som George Lazenby och Daniel Craig med för den delen, var relativt anonyma för den breda massan innan de klev in i den ikoniska rollen. På samma sätt hoppas läsarna (och vi) att producenterna på EON överraskar oss med en riktigt vass, elegant, charmig och skicklig actionskådis som inte nödvändigtvis är ett av de "förutsägbara" namnen.
 
 
Vem vill du helst se som nye James Bond? Kommentera gärna.
| 5 oktober 2021 18:00 |