Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 juni 2021 | 00:30

Lance Reddick leder skådespelarna i nya "Resident Evil"-serien

Netflix avslöjar att Lance Reddick kommer att axla rollen som Albert Wesker och vilka andra skådespelarna som dyker upp i deras kommande live action-serie.
Netflix kommande live action-serie av "Resident Evil", baserad på de populära tv-spelen med samma namn, börjar äntligen ta form. Streamingtjänsten har officiellt lagt en beställning på en säsong bestående av åtta timmeslånga avsnitt.
 
Handlingen kommer att utspela sig ungefär tre årtionden efter upptäckten av T-viruset och Umbrella Corporations mörka hemligheter. Skådespelaren Lance Reddick, med en lång tv-karriär från tv-serier som "The Wire", "Bosch" och "Fringe", kommer att axla huvudroller som Albert Wesker. 
 
Skådespelarna Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph och Paola Nuñez kommer också dyka upp i den första säsongen, men det är i nuläget oklart för vilka roller.
 
 
Det är också oklart när den efterlängtade live action-serien kommer att vara klar för premiär, men tills dess kommer vi åtminstone kunna stilla vår längtan något med nästa månads premiär av anime-serien "Resident Evil: Infinite Darkness" hos Netflix.
 

Läs också: Lär känna karaktärerna i "Resident Evil: Infinite Darkness"

 
Är du sugen på att se vad Reddick och gänget kan hitta på i live action-version av "Resident Evil" hos Netflix? Kommentera gärna nedan!
| 12 juni 2021 00:30 |