Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 mars 2017 | 07:00

Kungligheterna Charles och Diana blir fokus i nästa säsong av "Feud"

"Feud: Bette and Joan" har premiär på HBO Nordic först på söndag, men skaparna känner sig säkra nog för att fortsätta serien.
Det är ännu några dagar kvar till premiären av "Feud: Bette and Joan", men bolaget FX har redan spikat en till säsong med tio avsnitt.

Uppföljaren ska heta "Feud: Charles and Diana" och ska fokusera på prinsen och prinsessans stormiga äktenskap och skilsmässa, innan hennes död.

Den röda tråden i "Feud"-serien kretsar kring kända människors rivalitet mellan varandra och den första säsongen, med premiär på söndag, skildrar Hollywooddivorna Bette Davis och Joan Crawfords ständiga tävlan i branschen, sedan de möttes på inspelningen av Oscarvinnaren "What Ever Happened to Baby Jane?". De spelas av Susan Sarandon och Jessica Lange.

"Feud" är ännu en antologiserie från producenten Ryan Murphy, som bland annat har gett oss prisbelönade "American Horror Story", som kommer ut med en sjunde säsong och "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story", vars nästa säsong ska handla om hur USA hanterade Katrina-katastrofen. 

"Feud: Bette and Joan" har premiär på HBO Nordic den 5 mars.

Kommer du att titta?
| 1 mars 2017 07:00 |