Film

Skribent

Oskar Möller

5 augusti 2023 | 07:00

En rejäl kukmusikal - det nya galna släppet från A24!

Rapstjärnan Megan Thee Stallion debuterar som skådespelare i en utsvävande musikalkomedi med Nathan Lane, Megan Mullally och en bunt suggestiva kukskämt.
“Dicks: The Musical" är den första musikalen från ikoniska indiestudion A24 och den nysläppta trailer tyder på extra allt: den har rapstjärnan Megan Thee Stallion i en framträdande debutroll, en "Föräldrarfällan"-intrig med två bisarra "tvillingbröder" i centrum och en bur med muterade avloppsväsen.
 
Till råga på det har man skyfflat ihop samtidens tre campaste skådisar i form av Nathan Lane och Megan Mulally som ett helt osannolikt föräldrarpar samt Bowen Yang som spelar Gud själv.
 
 
De två "tvillingbröderna" filmen kretsar kring spelas av Aaron Jackson and Josh Sharp som ett par osannolika affärsmän som inser att de är (ännu mer osannolika) tvillingar och som kläcker en plan för att få Lane och Mullally att bli tillsammans igen. Vad kan väl gå fel?..
 
Filmen må vara en musikalkomedi men det är även en A24-release -  vi kan förvänta oss dickskämt och snuskig humor i överflöd. Oavsett om man älskar eller avskyr det hela lär det fånga ens uppmärksamhet! 
 
"Dicks: the Musical" har ännu inget officiellt releasedatum men beräknas släppas i slutet av september i USA (Filmen kommer innan dess premiärvisas på Torontos Filmfestival).
 
Är ni nyfikna på att se den fräcka musikalen på svenska biografer?
| 5 augusti 2023 07:00 |