Spel

Skribent

Anders Eklöf

22 mars 2022 | 19:00

Köp mängder av spel billigt och stöd samtidigt Ukraina

Humble Bundle har för tillfället en kampanj kallad "Stand up for Ukraine", där alla intäkter går till organisationer som hjälper landet.
För att stötta Ukraina under Rysslands pågående invasion av landet har sajten Humble Bundle startat en insamling, som dessutom ger dig en rad intressanta spel, serietidningar och annat till PC.
 
Om du bidrar med minst 36,39 euro i kampanjen Stand for Ukraine får du spel som "Back 4 Blood", "Metro Exodus", "Spyro Reignited Trilogy", "Max Payne 3", "Quantum Break" och "Amnesia"-spelen till PC. Paketet innehåller spel och annat för ett värde på över 2 500 euro.
 
 
Alla pengar går direkt till organisationerna Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps och Direct Relief.
 
- Den våldsamma och olagliga invasionen i Ukraina är en tragisk förlust som tvingar människor att fly, förgör familjer och skapar ett akut behov av mat, vatten, förnödenheter, tak över huvudet och säkerhet. För att hjälpa till har vi gått samman med spelskapare, bokförlag och mjukvarutillverkare runt om i världen för ett paket som är 100 procent dedikerat till att stödja offren och flyktingarna från Ukraina, skriver de på sin hemsida. 
 
Än så länge har kampanjen samlat in över 11 miljoner euro till organisationerna. Insamlingen avslutas om tre dagar, så passa på att göra en god sak samtidigt som du får en rad med intressanta spel.
 
Vad har du gjort för att stötta Ukraina?
| 22 mars 2022 19:00 |