Film

Skribent

MovieZine

29 augusti 2023 | 04:00

Idag släpps "Indiana Jones and the Dial of Destiny" digitalt. Här kan du se filmen

Missade du nya “Indiana Jones” när den gick på biograferna, eller vill du kunna se den igen hemma i soffan?
Sommarens stora nostalgitripp med Harrison Ford tillbaka som den pisksvingande arkeologen gick under förväntningarna på biograferna och fick ett ljummet mottagande bland kritiker. Men kanske kan den få ett nytt liv digitalt?
 
Från och med den 29 augusti kan du köpa “Indiana Jones & the Dial of Destiny” på SF Anytime, Blockbuster, Apple TV, Microsoft eller liknande digitala videobutiker.
 
I “Indiana Jones & the Dial of Destiny” är Indy pensionsmässig och deprimerad, fram tills hans guddotter Helena (Phoebe Waller-Bridge) dyker upp och tvingar ut honom på ett sista äventyr för att hitta en mackapär som kan ändra på självaste historien. På vägen måste de kämpa mot den ondskefulle Voller (Mads Mikkelsen), en nazist som inte är helt nöjd med hur andra världskriget slutade.
 
Övriga roller görs av bland andra Toby Jones, Antonio Banderas, Boyd Holbrook och John Rhys-Davies, och bakom kameran står James Mangold.
 
 
"Det är underhållande men det är lite utmattande. Och det är ju aldrig spännande, vi vet ju att Indy kommer att klara allt, hur många explosioner han än överlever och hur många salvor från nazisternas kpistar som han tvingas ducka för", skrev Gunnar Rehlin i sin recension på MovieZine.
 
Såg du filmen på bio eller kommer du streama den hemma? Kommentera nedan.
| 29 augusti 2023 04:00 |