Spel

Skribent

Annons

23 december 2021 | 15:00

Dagens deal: Köp "Far Cry 6" för halva priset

Kämpa mot en diktatur i det prisbelönta spelet "Far Cry 6", som nu är på rea hos CDON.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Funderar du fortfarande på vad du ska köpa för spelrelaterad julklapp till dina barn, vänner, partner eller kanske till och med till dig själv? 
 
Då kan du passa på att klicka hem spelet "Far Cry 6" hos CDON, som redan har dragit igång sin mellandagsrea. Spelet kostar 299 kronor (jämförpris 649 kronor) till Playstation 5, Playstation 4, Xbox One eller Xbox Series X/S. 
 
I vår recension av "Far Cry 6" kallade vi det för "bekant men fängslande" och att det är "svårare än någonsin att lägga ifrån sig spelkontrollen", med betyget 4 av 5.
 
 
Spelet utspelar sig på det tropiska "paradiset" Yara i Karibien, där folket gör revolt mot den förtryckande diktatorn Antón Castillo och hans son Diego, som porträtteras av Giancarlo Esposito ("Breaking Bad" och "The Mandalorian") och Anthony Gonzales ("Coco").
 
Här tar du dig an rollen som den tidigare soldaten Dani Rojas, som dras med in i motståndsrörelsen efter att diktatorn beordrat hans soldater att skjuta ner dennes vänner och familj. På vägen möter du bland annat Clara Garcia som är ledare för revolutionsgruppen Libertad, den tidigare KGB-spionen Juan Cortez och fyrbenta följeslagare som den lilla hunden Chorizo och den glupska krokodilen Guapo.
 
| 23 december 2021 15:00 |