Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 juni 2019 | 12:00

Komedin "Easy A" får en spinoff

Tonårsfilmen från 2010 blev Emma Stones första huvudroll. Nu återvänder manusförfattaren till samma high school.
Den sköna ungdomskomedin "Easy A" ska få en fortsättning. Manusförfattaren Bert Royal, som skrev filmen, ska både skriva och regissera en spinoff som tar plats på samma skola.

"Easy A" från 2010 regisserades av Will Gluck och blev en oväntad succé. Filmen etablerade Emma Stone som en stjärna, tack vare rollen som Olive Pendergast - en ordentlig elev som blir utsatt för ryktesspridning och utnyttjar det till sin fördel. Det är dock inte troligt att Stone kommer tillbaka, skriver Variety. Filmen kommer utforska liknande teman men med nya karaktärer.

- Tiderna har ändrats sedan jag skrev filmen! Ordet "slutshaming" fanns inte ens när filmen kom, och folk smsade knappt. Nu lever vi i en värld där folk är väldigt öppna med sin sexualitet och saker som var tabu då är inte det längre. Det finns mycket som är kul att utforska, berättar Bert Royal för LA Times.
 
 
Där "Easy A" var löst baserad på 1800-talsromanen "The Scarlet Letter" säger ryktet att nästa film ska använda pjäsen "Cyrano de Bergerac" som förlaga.
| 22 juni 2019 12:00 |