Film

Skribent

MovieZine

23 juni 2019 | 16:00

Kolla in J.J. Abrams "Superman: Flyby"

“Spider-Man: Into the Spider-Verse”-regissören Peter Ramsey visar upp storyboards.
Även om det har producerats en hel del "Superman"-filmer, finns det några som inte kommit till skott. En av dessa är J.J. Abrams "Superman: Flyby", som låg på utvecklingsbordet i början av 2000-talet. Nu har storyboards för den filmen kommit upp till ytan (via Slashfilm).
 
Det är en av regissörerna till fjolårets snackis "Spider-Man: Into the Spider-Verse" Peter Ramsey (med ett förflutet som storyboard-artist) som har publicerat ett antal storyboards som kan ses nedan:
 
 
Manuset till den tilltänkta "Superman: Flyby" skrevs av J.J. Abrams och McG var tänkt att regissera filmen. I Abrams manus exploderade aldrig Krypton och istället bröt ett inbördeskrig ut. Efter Jor-El hamnar i fängelse beger sig sonen Kal-El (Superman) till Jorden.
 
Bland de skådespelare som provspelade för Superman-rollen hittas Brandon Routh, Brendan Fraser och Henry Cavill. Men även Robert Downey Jr. var enligt rykten aktuell för rollen som Lex Luthor samt Shia LaBeouf som Jimmy Olsen och Scarlett Johansson som Lois Lane.
 
Hade ni velat se denna historia på bioduken?
| 23 juni 2019 16:00 |