EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

4 september 2023 | 08:00

Ny trailer avslöjar premiärdatumet för "Kodnamn: Annika" - höstens nordic noir-serie

Den finsk-svenska originalserien "Kodnamn: Annika" får premiär den 30 september hos SkyShowtime.
SkyShowtime släppte idag den officiella trailern och premiärdatumet för sin nya originalserie "Kodnamn: Annika" – som utlovar en twist på nordic noir-genren. Serien visas i Sverige från och med lördagen den 30 september.
 
Kriminaldramat i sex delar tar oss med bakom kulisserna i en dold värld med konstbedrägerier på hög nivå och utforskar hur det går att leva med en dubbel identitet. Huvudrollen spelas av Sannah Nedergård ("Yellow Sulphur Sky") som den finska konstbedrägeriutredaren Emma/Annika och det här är hennes första huvudroll i en dramaserie.
 
I den här krimdramaserien håller den finska polisen Emma Haka fortfarande på att avsluta sin utbildning som hemlig agent när hon skickas på uppdrag in i Stockholms undre värld av konstbedrägerier. Hon tar sig an Annika Stormares vilda och hetsiga alias. När utredningen tar Emma djupare ner i den undre världen börjar linjerna suddas ut mellan henne och Annika, som en gång levde och har lämnat ett trassligt nät av mysterier bakom sig.
 
Se den nya trailern först på MovieZine:
 
 
Bland skådespelarna hittar vi också Ardalan Esmaili ("Snabba cash"), Eva Melander ("Gränsen"), Helena Bergström ("Änglagård"), Pekka Strang ("Tom of Finland"), Miro Lopperi ("Aikuiset"), Clarisse Lhoni-Botte ("Rolling to You") och Charles Martins ("Emily in Paris"). Serien regisseras av AJ Annila ("Peacemaker").
 
Det första avsnittet finns att streama på premiärdagen 30 september och nya avsnitt släpps sedan varje vecka.
 
Kommer du att ge "Kodnamn: Annika" en chans under hösten? Kommentera gärna nedan!
| 4 september 2023 08:00 |