Klipp

Skribent

Viktor Jerner

31 mars 2018 | 09:00

Kolla in det ljuvliga läckta klippet från skrotade "Deadpool"-serien

Wow, det här hade kunnat bli den bästa versionen av Deadpool hittills.
Som MovieZine rapporterade om för drygt en vecka sedan bestämde sig Marvel TV nyligen för att stoppa den kommande animerade "Deadpool"-serien. Ingen mindre än geniet Donald Glover, mannen bakom "Atlanta" och unga Lando Calrissian i kommande "Solo: A Star Wars Story", höll på att utveckla den oerhört emotsedda serien tillsammans med tv-kanalen FX, men av högst oklara anledningar fick de alltså nobben av Marvel.
 
Trots att vi aldrig kommer få se serien i sin helhet har en enstaka testsekvens letat sig ut på internet, där vissa bitar tycks vara helt färdiganimerade och andra snarare är en sorts animerad storyboard. Replikerna är direkt tagna från Ryan Reynolds prestation i "Deadpool". Kolla in hela härligheten nedan: 
 
 
 
Om klippet ovan ej fungerar finns det alternativa länkar här och här
 
Jag tycker verkligen det här ser helt ljuvligt ut och det smärtar mig nu rejält att projektet mötte ett så abrupt, oväntat och mörkt öde. Donald Glovers berättande i kombination med den här underbara visuella stilen hade kunnat resultera i något för historieböckerna, men det kommer vi aldrig få se nu. Hur tänkte ni där, Marvel TV!?
 
Lyckligtvis dyker David Leitchs "Deadpool 2", som ser helt galen ut, upp på bio om lite över en månad och erbjuder lite plåster på såren. 
 
Är det bara jag, eller blir man väldigt deppig över att det här skrotades? 
| 31 mars 2018 09:00 |