Film

Skribent

MovieZine

24 oktober 2022 | 13:10

Klart: ”Terrifier 2” får svensk biopremiär

Den omtalade skräckfilmen som sägs få amerikansk publik att svimma och spy kommer nu till Sverige.
Se upp för Art the Clown! Den omtalade skräckfilmen "Terrifier 2", som sägs ha fått amerikanska biobesökare att svimma och spy, kommer nu till Sverige.
 
MovieZine kan bekräfta att filmen går upp på bio över hela landet den 9 december. Men förhandsvisningar kommer hållas redan i helgen, lagom till Halloween - tjata på din lokala biograf, ifall de missat höstens stora snackis!
 
Biljetter finns ute nu på bland annat Filmstadens sajt.
 
 
”Terrifier”-filmerna och deras sminkade antagonist, clownen Art, är skapade av manusförfattaren och regissören Damien Leone. Den första filmen släpptes 2016 och har sedan dess blivit något av en kultskräckis. Filmen följde en ung kvinna som blev förföljd av den sadistiske galningen på självaste Allhelgonanatten.
 
I ”Terrifier 2” blir Art återupplivad och återvänder till den lugna staden i Mikes County för att plåga nya offer. Under de senaste veckorna har vi kunnat läsa roande och oroande rapporter från publik i USA som tyckt att den brutala filmen varit något magstark - det har å andra sidan bara väckt ett ännu större intresse hos hardcore skräckfans.
 
Och nu behöver vi alltså inte vänta länge på att njuta (?) av den sjuka filmen i Sverige. Håll utkik efter smygpremiären på din lokala biograf redan till helgen, eller ringa in premiärdatumet 9 december.
| 24 oktober 2022 13:10 |