Serie

Skribent

Alexander Svensson

9 april 2024 | 21:00

Kit Harington bekräftar: Det blir ingen serie om Jon Snow

Jon Snow-serien ligger väldigt mycket på is, säger skådespelaren.
När det blev känt att HBO och Kit Harington jobbade på en uppföljarserie till “Game of Thrones” med fokus på Jon Snow så var det många som blev både överraskade och taggade. Men nu kommer Kit Harington i en intervju med Screen Rant med det sorgliga beskedet att serien inte längre är under utveckling:
 
- Jag har inte riktigt pratat om den, eftersom den befann sig under utveckling. Jag ville inte att det skulle läcka att den utvecklades, och jag ville inte att folk skulle börja med teorier, och bli taggade på den, eller hata hela idén, när det inte var säkert att den skulle bli av. För när något är under utveckling så tittar vi på det från alla håll för att se om det är värt det.
 
 
- Och för tillfället är det inte det. Just nu är det nedlagt, för vi kunde inte hitta en berättelse som vi alla var tillräckligt nöjda med. Så vi bestämde oss för att lägga ner arbetet med den för tillfället. Det kan hända att vi återvänder till den i framtiden, men för tillfället, nej. Den är väldigt mycket lagd på hyllan.
 
Haringtons besked är säkert en besvikelse för många fans som hade hoppats på att få se honom axla manteln och svärdet som Jon Snow än en gång och avslöja vad som hände Jon efter att han red norrut tillsammans med Tormund i “Game of Thrones” sista ögonblick. Samtidigt så är det nog när det kommer till kritan bra att serien inte görs om det inte finns en stark historia att berätta.
 
Det sista vi såg av Jon Snow var när han och Tormund red iväg mot ännu kyligare klimat.
 
Det är ju inte heller så att vi går hungriga efter serier som utspelar sig i George R.R. Martins brutala fantasyvärld. “House of the Dragon” kommer med sin andra säsong om lite drygt två månader, och ytterligare en spinoff, “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight” har just rollsatt sina två huvudroller..
 
Är du besviken över att “Jon Snow”-serien inte verkar bli av? Finns det någon annan karaktär du hoppas få en serie om istället?
| 9 april 2024 21:00 |