Film

Skribent

Andreas Samuelson

28 november 2023 | 15:00

Kim Kardashian spelar huvudrollen i Netflix-komedin ”The Fifth Wheel”

Reality-stjärnan Kim Kardashian verkar satsar på filmkarriär då hon är klar för huvudrollen i kommande Netflix-komedin ”The Fifth Wheel”.
Kim Kardashians skådespelarkarriär är kanske hittills inget att skryta med då den mest bestått av biroller i B-filmer som ”Disaster Movie”, ”Deep in the Valley” och ”Temptation: Confessions of a Marriage Counselor”.
 
Men oväntat positiva reaktioner på hennes roll som publicist i kommande och tolfte säsongen av "American Horror Story” har uppmanat till en satsning på en karriär framför filmkameran. Nu ska hon spela huvudrollen i komedin ”The Fifth Wheel” som precis sålts till Netflix.
 
Filmen ska ha gått från idéstadium till att bli den första stora filmen som säljs i år på rekordtid, då processen som vanligtvis tar flera månader nu tog några dagar när strejken tog slut. Kardashian ska även producera och är enligt uppgifter väldigt engagerad i projektet.
 
Duon (och äkta makarna) Paula Pell (”Saturday Night Live”) och Janine Brito (”One Day at a Time”, ”Mr. Mayor”) har skrivit manus. Handlingen är fortfarande hemlig men Kardashian ska spela det i titeln påpekade ”femte hjulet” i en kvinnlig ensemble, skriver Deadline.
 
Vad tror du om Kim Kardashian som skådespelare?
| 28 november 2023 15:00 |