Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 oktober 2021 | 07:40

”Kill Bill vol. 3” kan bli Tarantinos nästa film

”Varför inte?”
2,5 år har passerat sedan ”Once Upon a Time in Hollywood” hade premiär i Cannes, men Quentin Tarantino vet fortfarande inte vad som ska bli hans nästa film. En sista återstår - Tarantino verkar bestämd att droppa micken efter tio långfilmer. Igår gästade han Rome Film Festival där frågan ställdes ifall ”Kill Bill vol. 3” möjligen kan stå på tur:

- Varför inte? svarade Tarantino.
 
Det skulle innebära en comeback för Uma Thurmans karaktär The Bride, nästan 20 år efter att hon gav sig ut på en dödlig hämndresa för att döda Bill. Det ryktas om att filmen kan fokusera på hennes dotter. "Kill Bill"-filmerna har en stark fanskara, och visst vore det synd om Quentin inte fick fullfölja sin vision om en trilogi. Men det är inte så att han saknar andra idéer.
 
 
Även när kamerorna inte rullar lyckas regissören hålla många järn i elden. I somras släpptes ”Once Upon a Time in Hollywood” som bok, och han planerar att omvandla den till tv-serie. Det pratas om fler böcker, och teaterpjäser.

Men först vill han göra komedi i westernmiljö, enligt Variety. Dock inte som film:

- Det är liksom inte min nästa film. Det är en del av något som jag har funderat på - som jag inte tänker beskriva. Men det är lite spaghetti-western med. Jag ser fram emot att filma det för det kommer bli riktigt kul. Jag vill filma det i samma stil som en spaghetti-western där alla pratar olika språk. Den mexikanske Bandidon är italienare, hjälten är amerikan, den ruttne sheriffen är tysk, saloon-flickan är israelisk. Och alla skådespelare vet: ”Ok, när du pratat klart är det min tur”, berättade regissören nöjt.
| 20 oktober 2021 07:40 |