Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 februari 2018 | 23:00

Kevin Costners nya cowboy-serie "Yellowstone" har ett hemligt vapen

Taylor Sheridan - den Oscarsnominerade manusförfattaren och regissören har nämligen både skrivit och regisserat den nya Paramount-serien "Yellowstone".
Jaja, det är väl visserligen inte direkt en hemlighet att Taylor Sheridan är involverad i "Yellowstone" - med tanke på att han både har skrivit och regisserat serien. Men då det mesta av snacket kring "Yellowstone" fram tills nu har handlat om Kevin Costners medverkan, som också sportade cowboyhatt i "Hatfields & McCoys" när det begav sig, är det härligt att se hur Sheridan ny lyfts fram ordentligt i den första trailern för serien. 
 
Alla som har sett Sheridans "Hell or High Water" och "Sicario" kan definitivt känna igen sig i de sandiga vyerna, med plötsliga inslag av blod och brutalitet, i trailern här nedan. Med Costner tillbaka i cowboyhatten och med Sheridan bakom spakarna på det här projektet så är i alla fall jag galet peppad på "Yellowstone". 
 
 
Det är i nuläget oklart vilken svensk aktör som kommer att plocka upp "Yellowstone", i USA får tv-serien i alla fall premiär hos Paramount någon gång i juni. 
 
Vad tycker du om den första trailern för "Yellowstone"? Kommentera gärna nedan!
| 28 februari 2018 23:00 |