Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 juli 2024 | 18:15

Kevin Bacon försökte leva en dag som oss vanliga dödliga - insåg att "det suger"

"Jag fick köa för en jävla kaffe."
Det är inte alltid lätt att vara känd filmstjärna. Paparazzis, turister och fans lämnar dig inte ifred... och vad ska man göra av alla pengar när man redan har fem sommarhus?
 
Men det finns de som aldrig skulle vilja byta med oss vanliga dödliga. Fråga bara Kevin Bacon. Han försökte - och tröttnade efter bara några timmar.
 
 
Bacon avslöjar i en skön intervju med Vanity Fair att han ville testa gå på stan utan att bli igenkänd. För detta tog han hjälp av en maskör som försåg honom med bland annat fejktänder och lösnäsa. Sen drog han till ett välbesökt köpcenter och fick möta på den hårda verkligheten:

- Folk knuffade sig liksom förbi mig. Ingen sa "jag älskar dig". Jag fick stå och köa för att köpa en jävla kaffe. Jag kände att "det här suger, jag vill gå tillbaka till att vara känd".
 
65-årige Kevin Bacon och hans välkända ansikte syns just nu i två nya filmer. Han spelar mot Eddie Murphy i Netflix-aktuella "Snuten i Hollywood 4" och dyker också upp som sliskig privatdeckare i skräckthrillern "Maxxxine".
 
- Jag känner mig lyckligt lottad för var jag befinner mig. Att jag kan ha två vitt skilda filmer som släpps under samma vecka, med två helt olika roller. Det fyller mig med tacksamhet, det är något som jag kämpat länge för, säger Bacon.
| 3 juli 2024 18:15 |