Film

Skribent

Thomas Linnaeus

16 oktober 2023 | 21:01

Kemoterapin fungerar inte på Sam Neills cancer: “Jag är inte rädd för att dö”

Skådisen som synts både i “Jurassic Park” och Nyårsklassikern “Ivanhoe”, Sam Neill har en ovanlig form av blodcancer som kemoterapi inte fungerar på.
“Jurassic Park”-stjärnan Sam Neill diagnostiserades med en ovanlig form av blodcancer förra året. Kemoterapin fungerade inte för skådespelaren, och efter det fick han en ovanlig behandling.
 
Men denna lösning kommer inte att fungera i längden och Neill är beredd på att få det beskedet. I en intervju med Australian Story, berättar skådisen att han "inte är det minsta rädd för att dö". Istället tycker han att hela processen är irriterande.
 
 
Efter cancerbeskedet började Neill jobba på självbiografin “Did I Ever Tell You This?”. Här berättar skådisen mer om sina roller och filmerna han medverkat i. Att arbeta på boken har gett skådisen ny motivation i livet, och gett honom tid att reflektera över sin karriär:
 
- Jag kan knappt beskriva hur privilegierad jag är som fått tillbringa så mycket tid med så många skådespelare. Både med folk som jag tycker om och som jag beundrar.
| 16 oktober 2023 21:01 |