Rykte

Skribent

Mats Karlsson

23 augusti 2014 | 20:30

Kejsaren återvänder i "Star Wars: Episod VII"

Darth Vaders forne ledare sägs vara på väg tillbaka från den andra sidan.
Det går knappt en dag utan ett rykte om "Star Wars: Episod VII" och nu har ett riktigt intressant rykte dykt upp. Det är Latino Review som har fått nys om att Darth Vaders forne ledare, Kejsaren kommer att återvända till "Star Wars: Episod VII" och "Star Wars: Episod VIII".

Det är två av sajtens källor som båda meddelar att Kejsaren kommer återigen att ställa till oreda. Tidigare släppte en annan sajt (Indierevolver) en konceptbild där man ser någon som håller i Darth Vaders mask, någon som man då trodde var en ny skurk, men som mycket väl kan vara Kejsaren i egen hög person.  Kolla bilden nedan.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Man passar dock på att påpeka att Ian McDiarmid kommer inte att gestalta Kejsaren, utan det blir en ny skådespelare som får det tuffa uppdraget att axla manteln.

Om det visar sig vara sant får tiden utvisa. Men om det är J.J. Abrams och Lucasfilms plan att ta tillbaka senator Palpatine/Kejsaren kommer det rimligtvis att avslöjas inom den närmaste framtiden. Ett sådant starkt försäljningsargument lär man knappast hålla hemlig fram till premiärdagen.
| 23 augusti 2014 20:30 |