Serie

Skribent

MovieZine

14 mars 2016 | 09:25

Keanu Reeves har fått en roll i "Swedish Dicks"

Spelar mot Peter Stormare och Johan Glans i svensk-amerikansk komediserie.
Keanu Reeves och Johan Glans i samma tv-serie, det är en kombo vi aldrig trodde var möjlig. Tills idag.

”John Wick”-stjärnan har fått en stor roll i ”Swedish Dicks”, den svensk-amerikanska komediserien som produceras ihop med Viaplay och Peter Settmans bolag Brain Academy. Där kommer han bland annat spela mot Peter Stormare (snart aktuell i "John Wick 2") och komikern Johan Glans.

- Jag är så glad över att få vara en del av "Swedish Dicks", jag bara älskar hur progressiv hela serien är. Manuset är fantastiskt och det var roligt att möjligheten att få jobba med Peter Stormare igen, säger Keanu Reeves i ett pressmeddelande.

Utöver Stormare, Glans och Reeves är skådespelare som Vivian Bang, Felisha Cooper, Traci Lords och Eric Roberts med i serien, som får premiär på Viaplay i höst.”Swedish Dicks” utspelar sig i Los Angeles. Den första säsongen kretsar kring Ingmar (Stormare), en före detta stuntman som nu försöker överleva som privatdetektiv. Hans något miserabla liv tar en vändning när han träffar Axel (Glans), en före detta och inte särskilt lyckad DJ. Tillsammans startar de privatdetektivbyrån Swedish Dicks och tar sig an några av de märkligaste fallen i LA. När Ingemars förflutna plötsligt kommer i kapp behöver de lösa ett mordmysterium som rör Ingemars gamla stuntkollega Tex (Reeves).
| 14 mars 2016 09:25 |