Film

Skribent

Erika Jarhed

5 maj 2023 | 21:00

"Sagan om ringen"-skådis till uppföljaren av "Mortal Kombat"

Filmen som är baserad på det populära tv-spelet får en uppföljare. Nu har skådespelaren Karl Urban anslutit till filmen, som ska spela en stor fan-favorit.
2021 fick filmen "Mortal Kombat" premiär som är baserad på det populära tv-spelet med samma namn. Filmen fick dock inte någon svensk biopremiär, och den hade det kämpigt världen över då den släpptes mitt under en pandemi. Men ändå gick det bra för den när den bland annat kom till streamingtjänsten HBO Max.
 
Förra året rapporterats det att filmen kommer att få en uppföljare, och nu skriver The Wrap att det är klart vem som ska få spela fan-favoriten Johnny Cage. 
 
Det är Karl Urban som just nu är i slutförhandlingar om att spela karaktären. Johnny Cage är en av de mest centrala karaktärerna i spelet, och en riktigt stor favorit bland fansen. Och det teasades om redan i slutet av första filmen att han kommer att dyka upp i uppföljaren.
 
Karl Urban i "Sagan om ringen".
 
Karl Urban känner vi kanske igen mest från den andra och tredje filmen från "Sagan om ringen" som karaktären Éomer, och även som Dr. Leonard McCoy från "Star Trek"-rebooten. Han är just nu högaktuell som Billy Butcher i tv-serien "The Boys".
 
Simon McQuoid kommer tillbaka som regissör och Jeremy Slater skriver manus. Inspelningen av "Mortal Kombat 2" förväntas att påbörjas redan nu till sommaren. När det blir premiär får vi se...
| 5 maj 2023 21:00 |