Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

25 augusti 2023 | 11:01

Är du lika redo som Karl Urban för robotkrig? Hajpade “Armored Core” släpps idag

FromSoftwares har efter framgångerna med “Dark Souls” och “Elden Ring” återgått till äldre spelserien “Armored Core”, vars nya del “ Fires of Rubicon” finns ute nu.
Idag släpps “Armored Core VI: Fires of Rubicon” och i samband med releasen så har FromSoftware släppt ett litet klipp för det nya robotspelet med “The Boys”-skådisen Karl Urban i rollen som en mechapilot.
 
 
Här får vi höra att vi i nya “Armored Core” ska vara “hänsynslösa” och "göra vad som krävs för att få jobbet gjort". Hårda ord, men det kan krävas för de mäktiga striderna i spelet. Hos oss på MovieZine fick "Fires of Rubicon" fina 4 av 5, och även om det är svårt som FromSoftwares “Elden Ring”, så är samtidigt både snyggt, snabbt och spännande.
 
Spelredaktör Anders Eklöf skriver att “spelet känns retro och modernt på samma gång – på ett bra sätt. Det har en väldigt tydlig arkadkänsla med sina korta uppdrag och snabba action, samtidigt som det är visuellt imponerande och bjuder på riktigt feta robotstrider och en suggestivt spännande berättelse”.
 
“Armored Core VI: Fires of Rubicon” finns nu att spela på PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S.
| 25 augusti 2023 11:01 |