Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 maj 2018 | 09:45

Kan Netflix rädda "Designated Survivor", "Lucifer" och "The Expanse"?

Fansens blickar riktas nu mot Netflix när nyligen nedlagda serier som "Designated Survivor", "Lucifer" och "The Expanse" söker nytt hem.
Deadline rapporterade under natten att produktionsbolaget eOne, som ligger bakom den Kiefer Sutherland-ledda tv-serien "Designated Survivor", är i förhandlingar med Netflix om en tredje säsong. Frågan är om vi nu vågar börja hoppas på att fler nedlagda serier än "Brooklyn Nine-Nine" ska lyckas hitta nya hem?
 
ABC:s "Designated Survivor", FOX:s "Lucifer" och Syfys "The Expanse" var alla bland de drygt 20 tv-serier som lades ned under helgen. Nu hoppas seriens fans att Netflix, som sitter på de internationella rättigheterna, ska rädda serierna från nedläggning och beställa ytterligare säsonger.
 
Large 1dd2cf9657b09dfdfe7b1ae96ac031e4 lucifer renewed s3 fox
 
Även om det inte finns några officiella uppgifter kring att förhandlingar har påbörjats gällande nyligen nedlagda "The Expanse" och "Lucifer", hoppas givetvis deras fans på samma typ av nyhet. Netflix äger de internationella rättigheterna för alla tre serierna, så det skulle inte förvåna mig om de åtminstone ger en av dem ett nytt liv som ett äkta Netflix Original. Frågan är bara vilken?
 
Tror du att Netflix kommer att plocka upp "Designated Survivor", eller någon av de andra två, för en ytterligare säsong? Kommentera gärna nedan!
| 16 maj 2018 09:45 |