Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 juni 2015 | 20:00

”Jurassic World”-teorin är troligen för bra för att vara sann

Har vi sett Chris Pratts karaktär Owen förut?
Jag älskar galna teorier kring film. Oftast är de ute och svävar i det blå, men den känns känns faktiskt så trovärdig att den kunde varit sann. 

Minns ni den här grabben från ”Jurassic Park”? Såklart ni gör. Han som dyker upp i början och tycker att raptorn liknar en stor kalkon. Dr Grant sätter honom på plats och lär honom att respektera ett av naturens första rovdjur.



Kanske var det inte det sista vi fick se av pojken. Efter premiären av ”Jurassic World” dök det snart upp teorier som säger att han växte upp… och blev Owen (spelad av Chris Pratt), raptorskötaren som är noga med att visa bestarna respekt. 



Har grabben helt enkelt växt upp med ett nyfunnet intresse för velociraptorn, och sett till att få jobb i parken? Att skådespelarna Whit Hertford och Chris Pratt nästan är lika gamla, gör bara teorin ännu mer träffsäker.



Med alla sköna tillbakablickar som ”Jurassic World” skickar mot ”Jurassic Park” vore det en rolig touch att låt karaktären dyka upp igen på det här sättet. Jag önskar att Colin Trevorrow hade kommit på den kopplingen själv. Men det låter inte så, när Slashfilm frågar regissören om den här teorin:

- Jag är inte säker på att jag vill svara. Spekulationer är roligt. Jag vill inte döda det roliga.

Läs också: Vad gör John Hammonds barnbarn Ariana Richards och Joseph Mazzello nuförtiden?

Vad tror ni, håller teorin? Kommentera nedan.
| 13 juni 2015 20:00 |