Film

Skribent

MovieZine

5 januari 2023 | 19:00

"Jurassic World: Dominion" kommer till SkyShowtime i februari

En av fjolårets största bioframgångar får sin exklusiva streamingpremiär nästa månad.
Nyligen stod det klart att "Jurassic World: Dominion" blev 2022 års tredje största biosuccé, med en miljard dollar i intäkter. Nu har vi dessutom, till slut, fått ett datum för filmens streamingpremiär.
 
Den 10 februari anländer det actionfyllda äventyret till SkyShowtime. Redan inför lanseringen av streamingtjänsten, som ägde rum i höstas, meddelades det att filmen skulle bli en del av deras exklusiva filmutbud. 
 
I "Jurassic World: Dominion", som följer upp 2018 års "Jurassic World: Fallen Kingdom" återvänder Chris Pratt och Bryce Dallas Howard till sina roller, för att jaga dinosaurier som nu är på rymmen över hela världen. Dyker upp gör även Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neill, som sina karaktärer från de första filmerna i serien. 
 
 
I SkyShowtimes utbud hittas även de tidigare filmerna i "Jurassic World"-trilogin, för tittaren som behöver fräscha upp minnet. För den som känner sig lite mer nostalgisk, finns även Steven Spielbergs "Jurassic Park"-filmer tillgängliga på streamingtjänsten. 
| 5 januari 2023 19:00 |