Trailer

Skribent

Cristian Sarmiento

25 oktober 2022 | 21:50

Julspecial med Guardians of the Galaxy... och Kevin Bacon?

Ja, ni läste rätt. En sprillans ny julig trailer har släppts med våra favoritrymdjägare. Kommer på Disney+ 25 november.
James Gunn står bakom denna julspecial som den här gången inte handlar om aliens, episka strider och att rädda världen, utan om vänskap och att finnas där för varandra under juletid. För visst vill alla vara med och fira jul på jorden? Även om man kommer från andra galaxer.
 
Star-Lord saknar Gamora (ni som vet ni vet) och känner sig nere innan julen och ingen skall väl behöva vara deprimerad runt jul? För att muntra upp honom så blir det de andras uppdrag att hitta/kidnappa/fånga självaste Kevin Bacon i ett försök att göra Peter Quill glad igen.
 
Trailern bjuder på tomtar, nissar och fula julstrumpor.
 
 
James Gunn har tidigare kallat denna specialen för ”Epilogen på fas 4” som egentligen avslutas med kommande "Black Panter: Wakanda Forever" med biopremiär 9 november. Fas 5 börjar sedan med "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" som vi nyligen fick se en första trailer på.
 
Är ni redo att fira jul med Star-Lord, Mantis, Drax, Groot och Rocket i något helt oväntat - men kanske ändå inte om man tänker efter? "Guardians of The Galaxy Julspecial" har premiär den 25 november på Disney+.
| 25 oktober 2022 21:50 |