Film

Skribent

Erika Jarhed

9 mars 2023 | 10:00

Julianne Moore och Sydney Sweeney spelar mor och dotter i ny thriller

Apple TV+ verkar inte snåla in. Julianne Moore och Sydney Sweeney får huvudrollerna i deras kommande film "Echo Valley", som spelas in i sommar.
Brad Ingelsby som skapade den prisbelönade serien "Mare of Easttown" för HBO 2021 är nu på gång med ett nytt projekt, men denna gången hos Apple TV+. "Echo Valley" är namnet på den kommande långfilmen, som har lyckats locka till sig stora stjärnor.
 
Variety meddelar att Oscarsvinnande Julianne Moore ska spela en av filmens huvudroller, och "Euphoria"-stjärnan Sydney Sweeney ska spela hennes dotter.
 
Regissören Michael Pearce, som 2019 tog hem en BAFTA för bästa debut som brittisk regissör för sin film "Beast", ska regissera Apples nya film, medan Ingelsby skriver manus och producerar. Vi får se om detta blir ytterligare en succé för manusförfattaren.
 
Sydney Sweeney i "Euphoria".
 
Filmen kommer att handla om Kate Garrett (Moore) som har dragit sig undan efter en personlig tragedi, och tillbringar sina dagar med att träna hästar på den avskilda platsen Echo Valley Farm. Men en sen kväll knackar henne egensinniga dotter Clarie (Sweeney) på hennes dörr - rädd, darrande och täckt av någon annans blod. "Echo Valley" beskrivs att vara en "hjärtklappande thriller" om hur långt en mamma kan gå för att rädda sitt eget barn.
 
"Echo Valley" har ännu inget officiellt premiärdatum, men inspelningarna beräknas att börja till sommaren.
| 9 mars 2023 10:00 |