Film

Skribent

Mats Karlsson

28 juni 2013 | 22:30

Julianne Moore i "The Hunger Games: Mockingjay"

Är i förhandlingar med Summit Entertainment om att spela president Alma Coin i de avslutande två filmerna.

Medan vi väntar på att "The Hunger Games: Catching Fire" ska bli färdig och komma till biograferna tänker inte studion Summit Entertainment sitta och rulla tummarna. De har siktet inställt på en ny rekryt till de två avslutande filmerna "The Hunger Games: Mockingjay" och det är ingen mindre än Julianne Moore, rapporterar Deadline.

Karaktären som Summit vill att Moore ska spela är president Alma Coin, ledaren för District 13 och som assisterar Katniss under de 75:e Hungerspelen. Om förhandlingarna med Moore går i lås kommer hon att vara med i både "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" och "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2".

I övriga roller hittar vi Jennifer Lawrence, Philip Seymour Hoffman, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland och Toby Jones.

Men det är långt kvar innan vi får se de två filmerna på bio, första delen har premiär i november 2014 och sista delen i november 2015. Men misströsta inte, "The Hunger Games: Catching Fire" får biopremiär 20 november i år.

| 28 juni 2013 22:30 |