Film

Skribent

MovieZine

10 februari 2016 | 16:00

Josh Brolin hatar "Jonah Hex" lika mycket som alla oss andra

Men är han verkligen seriös med att göra ett nytt försök?
- Jag hatar den, hatar den. Det borde ha blivit en bättre film med tanke på upplevelsen under inspelningen och vad vi gjorde, men sen hände något helt annat med den. Vi fick åka tillbaka och spela in 66 manussidor igen, på 12 dagar.

Det sa Josh Brolin i det senaste avsnittet av podcasten Nerdist - i samband med pressturnén för bröderna Coens "Hail, Caesar!" - när misslyckanden i karriären och därmed "Jonah Hex" kom på tal. På sitt sedvanligt ärliga och osminkade vis berättar han om hur finansiärerna bakom filmen förstod att den hade djupa problem och då försökte sig på lite "revenge trading". Istället för att minimera förlusterna så mycket som möjligt så bestämde de sig för att slänga in ännu mer pengar i projektet för att försöka rädda det, vilket istället gjorde misslyckandet ännu större. 

Brolin menar att han hade kunnat göra det bättre själv:

- Jag kommer ihåg när jag började snacka med Warner Brothers om att göra filmen. Jag drog igång "High Plains Drifter" på TV:n och berättade att det var något sådant jag ville göra. Jag skulle fortfarande kunna tänka mig att göra den filmen. Om jag någonsin är modig nog att spendera fem miljoner dollar, vilket jag inte är, så hade jag kunnat göra den filmen. Den versionen hade lyckats, det är jag säker på.

Så nu vet vi, Josh Brolin hatar "Jonah Hex" lika mycket som alla oss andra.


Frågan är, vill vi se Josh Brolin göra ett försök till eller bör han begrava det här så djupt det bara går?
| 10 februari 2016 16:00 |