Film

Skribent

MovieZine

2 juni 2020 | 15:30

Josh Boone hoppas på en "New Mutants"-trilogi

"Jag hoppas den ska bli tillräckligt framgångsrik", säger regissören.
Josh Boone har planer för en trilogi om de unga mutanterna med farliga krafter. Om allt går vägen kan "The New Mutants" öppna dörren för fler filmer.
 
X-Men-spinoffen "The New Mutants" har haft en lång och skakig resa, minst sagt. Filmen skulle ha fått premiär redan 2018 och har ännu inte släppts. Disneys uppköp av Fox lade den tillfälligt på hyllan, och länge ryktades det om kompletterande reshoots.

Den senaste datumändringen berodde förstås på coronapandemin - i övrigt är filmen äntligen klar, och tänkt att släppas på bio i augusti. Regissören håller tummarna för att publiken dyker upp till hans mörka skräckvision. Han vill nämligen göra mer i samma universum:

- Efter all denna tid har jag fått göra "New Mutants" på mitt sätt, och jag är väldigt stolt över det. Vad jag hoppas på nu är att den ska bli tillräckligt framgångsrik så att studion låter mig fullfölja en trilogi. Jag har planerat allting, säger han till SFX Magazine.
 
 
Josh Boone blev en av Hollywoods mest eftertraktade talanger efter tonårsdramat "Förr eller senare exploderar jag". Han arbetar just nu på Stephen King-serien "Pestens tid".
| 2 juni 2020 15:30 |