Serie

Skribent

Sebastian Lind

9 juli 2021 | 14:15

Joseph Gordon-Levitts dramakomedi "Mr. Corman"  får premiär i augusti

Livet blir inte alltid som man tänkt sig när drömmar och verklighet ska mötas i dramakomedin "Mr. Corman". Premiär 6 augusti, exklusivt för Apple+.
Joseph Gordon-Levitt både skriver, regisserar, producerar och spelar huvudrollen i nya originalserien "Mr. Corman". Serien handlar om just herr Corman, en man som inte riktigt känner sig nöjd med livet och de vägar han valt. Istället för det rockstjärneliv han föreställt sig finner han sig plötsligt mitt i livet som mellanstadielärare, dumpad av fästmön och med ångest och panikattacker som grädde på moset.
 
Kommer han kunna göra en helomvändning av sitt liv, eller är det kanske egentligen inte så tokigt som han fått för sig?
 
Ja, klart är att perspektiv på tillvaron och vilka möjligheter (och irrvägar) livet erbjuder har varit viktiga inspirationskällor när Gordon-Levitt skrev "Mr. Corman". Tur eller otur, slumpen och sammanträffanden också. Det är en serie där han i praktiken spelar en annan version av sig själv.
 
– Jag känner mig så tacksam för det liv jag lever. Jag älskar min familj. Jag bryr mig om mitt arbete. Jag är frisk. Jag är trygg – det finns så mycket. Och om jag är ärlig tror jag att mycket av det har blivit så här tack vare tur, säger Joseph Gordon-Levitt.
 
– Så jag undrar ofta, tänk om min tur hade varit annorlunda? Tänk om jag inte hade mött mitt livs kärlek än? Tänk om jag inte hade klarat av att livnära mig som artist? Mitt liv hade lätt kunnat vara annorlunda. Det var där Mr. Corman kom ifrån, säger Joseph Gordon-Levitt.
 
– Han är mer eller mindre som mig. Han går som mig, pratar som mig och tänker mestadels som mig. Hans namn är Josh, mitt namn är Joseph. Han har bara inte haft samma tur. Han har dock fortfarande mycket att vara tacksam för. Men han känner inte alltid så själv, säger Joseph Gordon-Levitt.
 
Den senaste trailern för "Mr. Corman" ser du här nedanför.
 
 
Vilka förväntningar har du på kommande "Mr. Corman"?
| 9 juli 2021 14:15 |