Film

Skribent

Viktor Eriksson

19 januari 2024 | 16:00

Johnny Depp och Al Pacino återförenade – se första bilderna från “Modi”

Johnny Depp regisserar för sitt första stora projekt sedan hans uppmärksammade juridiska strid med Amber Heard.
Produktionen för “Modi” har nu släppt de första bilderna från inspelningen, rapporterar Variety. Filmen är den första som Johnny Depp regisserat på över 25 år sedan “The Brave” som släpptes 1997”. Det är även hans första stora projekt sedan hans uppmärksammade juridiska strid med Amber Heard.
 
“Modi” handlar om den italienska konstnären Amedeo Modigliani som upplever ett par väldigt händelserika dygn i Paris under första världskriget. Han är jagad av polisen, överväger att överge sin karriär och träffar samtidigt en samlare som lovar att förändra hans liv.
 
I rollen som samlaren syns Al Pacino som tidigare spelade mot Johnny Depp i gangsterfilmen “Donnie Brasco”, också den från 1997. I ett pressmeddelande säger Johnny Depp att Al Pacinos involvering var en av huvudanledningarna till att han gick med i projektet.
 
“Att få ge sig ut på den här filmiska resan som regissör för “Modi” har varit en otroligt uppfyllande och transformativ upplevelse”, säger Johnny Depp i pressmeddelandet och fortsätter. 
 
"Jag skulle vill uttrycka min stora tacksamhet till skådespelarna, teamet och producernterna för deras osvikliga slit och kreativitet. Och till Al som bad mig göra den här filmen - hur skulle jag kunna säga nej till Pacino?"
 
Du kan se samtliga bilder från inspelningen av “Modi” nedan i Varietys Instagram-inlägg. Det är just nu oklart när filmen kan komma att ha premiär. 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Variety (@variety)

| 19 januari 2024 16:00 |