Spel

Skribent

Vanja Tomin

30 juli 2022 | 17:15

Johnny Depp återvänder som pirat i trailer för mobilspel

Spelar återigen en märklig och oförskämd pirat i trailern för MMO-spelet ”Sea of Dawn”.
Efter en mycket uppmärksammad rättegång mot exfrun Amber Heard, får vi nu se Johnny Depp spela en konstig och förtvinad butiksägare i nya trailern för "Sea of ​Dawn", rapporterar deadline.com.
 
Det nya massiva multiplayer-onlinespelet kommer från det kinesiska spelföretaget Changyou. Spelet sägs ha registrerat 300 miljoner användare sedan det släpptes 2007. ”Sea of ​​Dawn” utspelar sig under den europeiska medeltiden där spelare kan segla på öppet hav i krigsfartyg eller som pirater.
 
 
Förutom att utforska ruinerna och skeppsvraken till havs och de mystiska historierna, har ”Sea of ​​Dawn” också en pvp-mekanik. Spelare kan hissa piratflaggor i områden markerade som farliga vattenzoner, plundra andra spelares skatter och sänka andras skepp. Varje spelare kan välja en karaktär med olika speciella förmågor och spelare behöver bra strategier och kombinationer för att maximera effektiviteten i striden.
 
 
Johnny Depp, skådespelaren som är mest känd för sin roll som kapten Jack Sparrow i "Pirates of the Caribbean"-filmerna, porträtterar nu Phillip the Shopkeeper. Johnny Depps karaktär är en blind före detta äventyrare med irländsk accent som har hemmet fullt med saker från sina tidigare upptåg. Enligt producenter var Johnny Depp involverad i att skapa karaktären för trailern, som filmades sent förra året i Santo Domingo i Dominikanska republiken.
 
Large 1d0eab13dee998bb69aac09d32cb1c6e 2
 
I klippet möter Philip en sedelsamlare, istället för att stänga dörren för besökaren bjuder Phillip in honom. Han överväldigar och missvisar sin gäst genom att känna på hans ansikte, ge honom en rundtur bland alla reliker och frågar honom plötsligt: "Råkar du spela flöjt, pojk?" för att sedan av misstag tända eld på sitt eget skägg. Det är en klassisk Depp-karikatyr, eller det påminner åtminstone om en vriden version av Jack Sparrow.
 
"Jag har upplevt tillräckligt med äventyr", säger Johnny Depps karaktär, innan han listigt för ut besökaren genom dörren med avskedsorden, "Jag ser att din resa väntar dig där ute vid tidvattnet. Var modig, vara djärv, och ät en ordentlig frukost på morgonen!”
 
Large 1d0eab13dee998bb69aac09d32cb1c6e johnny depp reimagined as jack sparrow in a fan pirates of the caribbean 6 poster 0001
 
"Om det finns en möjlighet för humor kommer jag att anamma det", förklarar skådespelaren Johnny Depp. "Jag vill se en karaktär som har fräckheten att göra saker som jag aldrig skulle göra." Se ett längre klipp där Johnny Depp pratar om skapandet av Philip här. 
 
Se trailer nedan för  ”Sea of Dawn” som släpptes den 28 juli på Google Play och App Store.
 
 
Hoppas du få se mer av Johnny Depp relaterat till spel? Vilka då? Berätta gärna för oss i kommentarerna! 
| 30 juli 2022 17:15 |