Film

Skribent

Viktor Eriksson

15 februari 2024 | 20:30

“John Wick”-filmerna får egen nöjespark – öppnas i år

“John Wick”-filmernas regissör och producent Chad Stahelski och hans team är involverade i designen.
Den Keanu Reeves-drivna actionserien “John Wick” kommer att få en egen nöjespark i Las Vegas, USA senare i år, rapporterar Deadline. I “John Wick Experience “ kommer besökare att få i uppgift att utföra olika uppdrag som kan spelas ut på en rad olika sätt med karaktärer, mytologi och ikonografi från “John Wick”-universumet.
 
Gästerna kommer att komma i kontakt med både personal från Continental såväl som lönnmördare och gangsters. Utöver själva äventyrsupplevelsen kommer det också finnas en temabar och en specialbutik som även kommer att vara öppen för allmänheten.
 
Foto: Lionsgate, Area15
 
“John Wick”-filmernas regissör och producent Chad Stahelski och hans team vid 87Eleven Entertainment är involverade i designen av upplevelsen som kommer att ta upp 1100 kvadratmeter av turistattraktionen AREA15:s campus. Även filmbolaget Lionsgate är involverade i produktionen.
 
“Det är alltid givande att se folk omfamna din berättelse och dina karaktärer, oavsett om det är på vita duken eller en upplevelse som den här”, säger Chad Stahelski i ett pressmeddelande.
 
| 15 februari 2024 20:30 |